Změna ve výkonnosti firem v podmínkách krize a jejich adaptace na změněné tržní podmínky - Nečadová, Marta
Dopad ekonomickej krízy na výkonnosť firiem. Reakcia firiem na zmenené trhové podmienky. Zmapovanie ich očakávaní so zreteľom na blízku budúcnosť. Zmeny v správaní firiem sú analyzované na základe výsledkov dotaznikového prieskumu založeného na odpovediach manažerov firiem.