Finančné podvody na bankomatoch - Korauš, Antonín
Zneužívanie platobných kariet. Spôsoby, ako môžu podvodníci získať osobné údaje o klientoch a ich osobných účtoch prostredníctvom bankomatov. Podvody s platobnými kartami a bankomatmi sú stále distribuovanejšie.