Vliv IPO na rozvoj akciových trhů v zemích Visegrádské čtyřky - Chylík, Lukáš
Oblasť primárnych emisií akcií a ich vplyv na rozvoj akciových trhov v krajinách Vyšegrádskej štvorky. Primárne emise akcií, označované tiež ako „IPO“, predstavujú proces novo emitovaných akcií spoločnosti na akciových trhoch. Vývoj novo uskutočnených primárnych emisí akcií má vplyv nielen na rozvoj akciových trhov, ale tiež na rozvoj celého národného hospodárstva, rozvoj firmy a daného odvetvia.