Diplomat a stratég Milan Rastislav Štefánik (pri príležitosti 130. výročia narodenia) - Musil, Miroslav
Zásluhy Milana Rastislava Štefánika v politike. Zakladateľ československých légií. Všeobecne platné bariéry pre všetky krajiny, kde zakladal československé légie. Špecifické bariéry pre danú krajinu - Rusko, Taliansko.