Riadenie a organizácia sociálnych služieb - nový študijný program ako výsledok medzinárodnej spolupráce - Keketiová, Jana
Spoločenské a hospodárske zmeny v sociálnej oblasti a v organizácií sociálneho sektoru. Rastúce ekonomické požiadavky na sociálne služby. Nový študijný program a podpora záujmu o manažérske a sociálnopolitické otázky v kontexte európskych trendov.