Komparácia monitoringu komunikačných zručností zdravotníckych pracovníkov s pacientmi v Slovenskej republike a Českej republike - Lauková, Petronela
Výchova k zdraviu, k správnemu životnému štýlu a kvalite života vedie k požiadavke rozvíjania komunikačných zručností a kompetencií zdravotníckych pracovníkov. Celoživotné a najmä ďalšie vzdelávanie je významným determinantom kvality verejného zdravia, najmä v oblasti primárnej prevencie.