Nová koncepcia riadenia v územnej samospráve - Grell, Michal
Procesné riadenie v územnej samospráve. Model riadenia verejnej správy - New public management (NPM). Balanced scorecard. Vytváranie integrovaného prostredia. Informatizácia samosprávy. Dátová integrácia. Súčasné prístupy k integrácii.