Internet? - Rafajdus, Michal
Otázky týkajúce sa vplyvu na edukáciu, ale aj na celkový životný štýl s presahom do života všetkých generácií. Internet - štyridsať rokov vývoja. Hrozba alebo vízia novej budúcnosti. Pozitívne a negatívne vplyvy internetu a IKT na mladú generáciu.