Trendy v distribúcii bankových produktov - Korauš, Antonín
Vznik a rýchly rozvoj nových distribučných kanálov bol akcelerovaný technologickým rozvojom vo sfére počítačov a komunikačných systémov. Budúcnosť distribúcie v retail bankovníctve. Banking framework.