Prečo je interaktívna komunikácia potrebná pri výučbe cudzieho jazyka - Varečková, Ľubica
Opodstatnenosť vedenia študentov k interaktívnej komunikácii. Nadobúdanie a využívanie vedomostí z cudzieho jazyka. Odborné jazykové kompetencie. Komunikácia ako dôležitá súčasť života. Vzájomné porozumenie a podpora mobility študentov.