Role lidského kapitálu v důchodovém systému - Musilová, Zdeňka
Rola ľudského kapitálu v dôchodkovom systéme Švajčiarska, Írska a Švédska. Fungovanie druhého piliera dôchodkového poistenia. Motivácia firiem do ľudského kapitálu svojich zamestnancov. Definícia ľudského kapitálu podľa OECD.