Štátna podpora financovania investičných projektov v Slovenskej republike - Vidová, Jarmila, 1967-
Legislatívne zabezpečenie poskytovania štátnej podpory v Slovenskej republike. Mapa štátnej pomoci pre SR na roky 2007-2013. Investičná pomoc a regionálna pomoc, formy štátnej pomoci.