Solidarita a ekvivalence v sociálních systémech - Krebs, Vojtěch
Sociálne systémy vyspelých krajín Európy. Kríza a nutnosť zmien sociálneho systému. Ozdravenie verejných financií. Zdroje efektívneho ekonomického rozvoja postmodernej spoločnosti. Ekonomický vývoj a sociálna súdržnosť.