Kríza v Argentíne - Lennerová, Ivana, 1979-
Ekonomická história krajiny a udalosti, ktoré predchádzali kríze. Argentínska kríza v rokoch 1999 – 2002. Bilancia všeobecnej vlády Argentíny. Oživenie argentínskej ekonomiky.