Práca nadčas a jej odmeňovanie - Mačuha, Miroslav
Vymedzenie práce nadčas. Maximálny rozsah práce nadčas. Obmedzenia zamestnávateľa pri práci nadčas. Ktorá práca nie je prácou nadčas. Problémy pri posudzovaní času práce nadčas. Nerovnomerné rozvrhnutie pracovného času. Odmeňovanie práce nadčas. Náhradné voľno za prácu nadčas. Súbeh práce nadčas a práce vo sviatok. Mzdové nároky pri súbehu. Možnosť čerpania náhradného voľna v prípade súbehu nárokov.