Špecifiká akruálneho účtovníctva štátnych rozpočtových a príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Prehľad najpodstatnejších zmien, ktoré boli prijaté v rámci zavedenia jednotného štátneho účtovníctva . Zmena hotovostného princípu na akruálny princíp účtovníctva. Ilustračné príklady.