Účtovné zobrazenie rezerv v účtovníctve ROPO a obcí - Kršeková, Marianna
Obsahové vymedzenie rezerv podľa zákona o účtovníctve č. 431/2002. Spôsob účtovania rezerv. Príklady účtovného zobrazenia rezerv v štátnej rozpočtovej organizácii.