Visegrádská spolupráce na prahu třetí dekády - Kořan, Michal
Vyšehradská štvorka ako zmysluplná regionálna entita, ktorá v poslednom období urobila významný pokrok. Význam vrcholových vyšehradských stretnutí. Spoločný cieľ - energetická bezpečnosť. Zintenzívnené úsilie o komunikáciu svojich priorít voči Európskej únii. Kľúčová úloha Poľska. Postoj Maďarska vo Vyšehradskej štvorke. V4 a presadzovanie vlastných preferencií v európskom kontexte.