Inšpirujúci Visegrád alebo výročné zamyslenie nad možnosťami exportu visegrádskeho modelu - Strážay, Tomáš
Špecifiká vyšehradského modelu spolupráce. Vyšehrad ako inšpirácia pre iné regionálne zoskupenia. Možnosť adaptácie niektorých aspektov vyšehradskej spolupráce v susedných regiónoch.