Spolupráce Visegrádské čtyřky v oblasti vyzbrojování - Zetocha, Karel
Limity spolupráce Vyšehradskej štvorky v oblasi zbrojenia. Rozdiely obranného priemyslu krajín V4. Vojenská spolupráca v širšom európskom kontexte.