Vliv současné ekonomické krize na institucionální uspořádání světové ekonomiky - Jiránková, Martina
Medzinárodné finančné trhy a národné štáty. Volba medzi efektívnosťou a stabilitou. Najvýznamnejšie deficity a prebytky bežného účtu vo svete, rok 2007. Globálne nerovnováhy, v percentách svetového HDP.