Chcete prežiť na náročnom trhu? Inovujte! - Košťál, Daniel
Informácie o stretnutí špičiek českého, slovenského a stredoeurópskeho obchodu - Retail Summit 2011. Ako uspieť na trhu, ktorý už prekonal hlavnú vlnu globálnej ekonomickej recesie.