Trojlíniový manažment v cestovnom ruchu - Dunajský región - Novacká, Ľudmila, 1953-
Piliere trojlíniového manažmentu. Spoločenská zodpovednosť v cestovnom ruchu. Európa ako popredná svetová destinácia v cestovnom ruchu. Dunajský región. Program rozvoja Dunajského regiónu z aspektu cestovného ruchu.