Jeden za všetkých, všetci za zľavu - Košťál, Daniel
V poslednom období do popredia intenzívne vstupuje fenomén kolektívneho nakupovania. K rozmachu mu pomohli hlavne sociálne siete. Čo je jeho podstatou a koho oslovuje. Kolektívne nakupovanie vo svete.