Udržitelný rozvoj venkovského prostoru České republiky v kontextu nástrojů Evropské unie - Vošta, Milan
Vidiecky priestor a regionálny rozvoj. Vymedzenie vidieckeho priestoru v Českej republike. Nástroje Spoločnej politiky EÚ pre rozvoj vidieka v ČR.