Voda pre našu krajinu - Majerčáková, Oľga
Analýza ročných zrážok a odtokov na území Slovenska. Vývoj využiteľných zásob vody a odberov vody na Slovensku. Využiteľnosť vody na obyvateľa vo svete a na Slovensku.