Nové prístupy k ochrane vody a zdravia verejnosti - Višacký, Viliam
Autor sa zameriava na dve nové príručky, ktoré pre potreby EÚ vypracovala Environmental Protection Agency (EPA), ktoré boli zverejnené na internete pre voľné šírenie. Jedna je určená pre vodárenské spoločnosti, ktoré dodávajú vodu do verejných vodovodov, druhá je určená pre súkromné vodárenské spoločnosti. Stratégia pre pitnú vodu.