Máme sa báť príchodu čínskych investícií? ako "le défi chinois" mení tvár svetovej ekonomiky - Sauvant, Karl P.
Hodnotenie čínskej menovej politiky. Vývoj posledných rokov a PZI smerujúce z Číny von. Revalvácia jüanu a zníženie cien zahraničných aktív. Hľadisko trvalej udržateľnosti PZI. Presun výroby z Číny do zahraničia.