Analýza dotací v soukromém sektoru na bázi podniku - Pšenčík, Jiří
Makroekonomická analýza dotácií z pohľadu verejného a súkromného sektora. Stanovenie celkových výdavkov štátneho rozpočtu z dotácií. Bilancia príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu z titulu poskytnutia dotácie. Individuálna mikroekonomická analýza v súkromnom sektore na báze podniku.