Nositelé Nobelovy ceny za ekonomii 2005 - Sirůček, Pavel
Informácia o nositeľoch Nobelovej ceny za ekonómiu z roku 2005 Robertovi John Aumannovi a Thomasovi Crombie Schellingovi za prínos k analýze konfliktov a spolupráce prostredníctvom teórie hier.