Maghreb potrebuje integráciu - Džaidí, Larabi
Kľúčové faktory a dôsledky ekonomickej stagnácie a vysokej nezamestnanosti krajín Maghrebu, (Alžírsko, Líbya, Mauritánia, Maroko a Tunis). Úrovne vnútroregionálneho obchodu v Maghrebe. Priority v riešení medzinárodných konfliktov.