Nové pravidlá v registrácii DPH prijímanie alebo poskytovanie služieb a tovarov do iného štátu EÚ - Bystrická, Katarína
Nové pravidlá určenia miesta dodania služieb a podávania súhrnných výkazov. Registračná povinnosť o dani z pridanej hodnoty platná v Európskej únii od 1. januára 2010 a upravená v paragrafe 7, zákona č. 222/2004 o dani z pridanej hodnoty.