Ako si účinne zabezpečiť pohľadávky posilnenie záväzku ručením ďalšej osoby a dohodnutím zmluvnej pokuty - Zeman, Michal
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Zabezpečenie záväzku ručením. Práva a povinnosti ručiteľa. Zrozumiteľnosť a určitosť zabezpečenia peňažnej povinnosti. Občiansky zákonník a porušenie zmluvnej povinnosti.