Problémy spojené s užíváním geografických jmen v rámci hospodářské němčiny - Březina, Jaroslav
Geografické názvy v nemčine spôsobujú nielen cudzincom ale aj nemecky hovoriacim susedom v každodennej komunikácii problémy. Je možné registrovať časté chyby v používaní členov resp. koncoviek. Príčiny týchto chýb.