Slovenské kúpele na optimistickom kurze rozširujú ponuku, zlepšujú kvalitu služieb, modernizujú kapacity - Filin, Juraj
Slovenské liečebné kúpele a ich modernizácia. Kvalita zdravotníckej infraštruktúry a marketingové problémy. Kúpeľné centrá a možnosti cestovného ruchu. Trend súčasných požiadaviek kúpeľného trhu. Reálne záujmy klientov.