Analýza faktorov konkurencieschopnosti krajín V4 - Romanová, Daniela, 1984-
Globálna konkurencieschopnosť. Správa o globálnej konkurencieschopnosti. Index globálnej konkurencieschopnosti (Global competitiveness index). Faktory globálnej konkurencieschopnosti. Porovnanie krajín Vyšehradskej štvorky na základe indexu globálnej konkurencieschopnosti. Faktory brániace podnikaniu v krajinách V4.