Zvýšenie kvality vzdelávania využitím spätnej väzby realizovanej pomocou LMS - Kultan, Jaroslav, 1960-
Analýza vplyvu spätnej väzby realizovanej pomocou systému LMS Moodle na celkový výsledok dosiahnutý študentmi. Prieskum prebiehal dva semestre na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Študenti riešili viacero zadaní. Súčasťou výskumu bolo vytvorenie elektronickej podpory pre daný študijný predmet.