Efektívnejšia direct mailová kampaň aj tu treba dobrú myšlienku, dôslednú realizáciu a nové prístupy - Škutková, Jana
Schopnosť podnikateľov obzerať sa po nových možnostiach marketingovej komunikácie. Individuálne potreby klientov a listový alebo e-mailový direct marketing. Kvalitná webstránka a ponúkané produkty. Bonus spojený so službou. Oslovenie a získavanie klientov.