Zisťovanie ekonomických prínosov cestovného ruchu prostredníctvom input-output analýzy - Bojová, Dominika
Najzákladnejší nástroj zisťovania ekonomických prínosov vstupujúcich do akýchkoľvek procesov rozhodovania. Analýza I-O a model CGE. Kvantitatívny model všeobecnej rovnováhy zisťovania ekonomických prínosov cestovného ruchu. Ekonomické efekty v jednotlivých regiónoch Slovenska.