Biznis je o riešení vecí. Nie! Biznis je o lepšom riešení vecí Richard Branson - Jamnický, Peter
Príbeh Richarda Bransona, manažéra spoločnosti Virgin Group. Prístup k ľuďom, zákazníkom a zamestnancom. Prístup k podnikaniu. Etika v biznise. Neplytvať drahocenným časom. Podnikavosť ako pulzujúce srdce biznisu. Hlavné zásady spoločnosti.