Inovatívne vzdelávanie vo verejnej správe - Trochanová, Hana
Elektronické vzdelávanie ako nový trend vo vzdelávaní. Využitie informačnej a komunikačnej technológie vo vzdelávaní. Swot analýza e-learningu. Rozdielnosť školského e-learningu a e-learningu v súkromnej sfére.