Vybrané aspekty využívania obnoviteľných zdrojov energie - Kultan, Jaroslav, 1960-
Bariéry využívania obnoviteľných zdrojov energie. Možnosti eliminácie vybraných nedostatkov obnoviteľných zdrojov energie. Výstavba veterných elektrární vo veľkých výškach. Využívanie veterných zariadení v zásobovaní teplom. Nové technológie pri využívaní slnečnej energie. Kombinované využívanie viacerých zdrojov energie. Návrh možného ekonomického využitia obnoviteľných zdrojov v regióne. Ekonomické aspekty využívania obnoviteľných zdrojov energie.