Navrhované postupy pri uplatňovaní nových možností dotovania železničnej dopravy - Genzor, Peter
Návrh výnosov na poskytovanie dotácií pre železničné podniky. Prílohy návrhu. Pravidlá výpočtu nákladov na stanovenie dotácií železničnému podniku.