Základné modely ekonomickej regulácie letísk v Európe a vo svete - Novák-Sedláčková, Alena
Ekonomická regulácia letísk. Modely, mechanizmy a rozsah uplatňovania ekonomickej regulácie letísk. Rôznorodosť v prístupoch k ekonomickej regulácii letísk. Krajiny, letiská, postavenie regulátorov a konzultačné procesy.