Roľ videokonferencij v meždunarodnom sotrudničestve vuzov - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využívanie videokonferencií v procese vzdelávania. Medzinárodná spolupráca študentov a učiteľov vysokých škôl prostredníctvom videokonferencií. Pozitíva videokonferencií. Technické zabezpečenie videokonferencií.