Ispoľzovanije videokonferencij pri organizacii obučenija na russkom jazyke v Ekonomičeskom universitete v Bratislave - Kultan, Jaroslav, 1960-
Kvalita vzdelávania a možnosti jej zvýšenia. Vyučovanie cudzích jazykov a využitie videokonferencií na Ekonomickej univerzite v Bratislave.