Podiely na zisku - Mintál, Ján
Vyplatenie podielov na zisku. Podiely na zisku v akciovej spoločnosti, v s.r.o, v družstve, vo verejnej obchodnej spoločnosti, v komanditnej spoločnosti. Podiel tichého spoločníka. Zdaňovanie príjmov fyzickej osoby z podielov na zisku.