Niektoré aspekty využívania informačných technológií na realizáciu spätnej väzby vo vyučovacom procese - Kultan, Jaroslav, 1960-
Spätná väzba vo vzdelávaní. Vplyv frekvencie a zloženia prvkov kontroly na kvalitu vyučovania. Výber optimálneho počtu spätnoväzbových prvkov. Priradenie hodnoty výkonu pre jednotlivé činnosti. Metodológia využívania programovej spätnej väzby.