Fluktuácia zamestnancov a význam psychologického kontraktu - Rolková, Monika
Istá fluktuácia je v každej organizácii žiadúca. Význam fluktuácie pre firmu. Prečo zamestnanci odchádzajú. Priame a nepriame náklady na fluktuáciu.