Banky sa zverejňovaniu receptu na úrok bránia s Monikou Kohútovou o nápadoch vlády a reálnych možnostiach bánk - Škriniar, Pavel, 1979-
S Monikou Kohútovou, riaditeľkou divízie retailového bankovníctva a členkou predstavenstva UniCredit Bank, v rozhovore o informačnej povinnosti bánk a stanovení úrokových sadzieb.